субота, 12 березня 2016 р.

У спорті високих досягнень на перше місце вже давно вийшли розробки в області медицини

У спорті високих досягнень на перше місце вже давно вийшли розробки в області медицини і сучасних препаратів для підвищення витривалості і підтримки хорошої фізичної форми спортсменів. Компанія ЕвроФармСпорт пропонує людям, що ведуть активний спосіб життя, лінійку спеціальних спортивних мазей.

Портал "KP.RU" представляє своїм читачам одного з лідерів російського ринку спортивних мазей компанію "ЕвроФармСпорт". Усі ми колись займалися спортом, тобто на власному досвіді знаємо, що навіть на любительському рівні трапляються травми.


Найбільш поширені ушкодження спортсменів, це розтягування і забиття, які частенько змушують спортсмена проходити тривалий курс лікування, що вибиває людину із звичного ритму. Продукція компанії "ЕвроФармСпорт", якраз і створена для того, щоб якнайшвидше повернути м'язам колишню працездатність і в стислі терміни повернути спортивну форму.

Історія створення компанії "ЕвроФармСпорт" почалася в недалекому 2008 року. Ідея створити власну лінійку сучасних спортивних препаратів належала нинішньому генеральному директорові компанії, Ользі Анатоліївні Ушаковой. Після літніх Олімпійських ігор в Пекіні проект встав на професійні рейки.

На тій Олімпіаді спортсмени з Китаю показали прекрасні результати і зайняли перше місце в неофіційному командному заліку, завоювавши 51 золоту медаль. Спогади про Олімпіаду все ще були свіжі, а розмова зайшла про те, що дозволило китайцям так добре виступити.

Висувалися різні припущення, і одним з них було - відмінне оснащення спортсменів з Китаю БАДами, спеціалізованим живленням і зовнішніми засобами. Так у партнерів народилася думка зробити вітчизняну продукцію для професійних спортсменів.

У той час ще не було чіткого розуміння того, що це може бути, але зупинитися вирішили на спеціалізованому живленні і кремах, оскільки був майданчик, що добре зарекомендував себе, - підприємство з чималим досвідом у виробництві косметичних засобів, а також величезна кількість ентузіазму засновників.

Під час обговорення було прийнято рішення зробити лінійку продукції для профілактики травм, відновлення після навантажень, а також засіб для зведення до мінімуму часу відновлення після отримання травм. 3 серпня 2009 року була зареєстрована компанія "ЕвроФармСпорт" і почалися заходи в області розробок, які сьогодні реалізувалися в конкретну продукцію що має попит у професіоналів.

Немає коментарів:

Дописати коментар